Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ποια είναι η πανέμορφη "Ελενίτσα" που πρωταγωνιστεί στην νεα διαφήμιση του ΟΤΕ


Ο λόγος για τη Λαμιώτισσα Χριστίνα Μπόμπα, την "Ελενίτσα" ή αλλιώς τη νύφη του νέου διαφημιστικού spot του ΟΤΕ douple play, το οποίο
σπάει τα κοντέρ.



Δεν είναι η πρώτη φορά που η καλλονή από τη Λαμία πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικό spot.
Πρόσφατα, όπως είχε αποκαλύψει το mag24.gr η Χριστίνα είχε πρωταγωνιστήσει στην Ιταλική διαφήμιση για το γιαούρτι της ΦΑΓΕ στη γείτονα χώρα.
Επίσης όπως θα δείτε παρακάτω πρωταγωνιστεί και στο spot που έγινε για την τουριστική προβολή της περιφέρειας Αττικής.
Δείτε την Χριστίνα στο νέο spot του ΟΤΕ douple play:

Δείτε το spot για την τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Αττικής.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι γέννημα θρέμμα Λαμιώτισσα. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών.
Εδώ και 1,5 χρόνο έχει ξεκινήσει το διδακτορικό της στο πολυτεχνείο και παράλληλα εργάζεται ως ερευνήτρια και σύμβουλος πληροφορικής.
Από φοιτήτρια συνδυάζει την επιστημονική της ενασχόληση με την παρουσία της στο χώρο της διαφήμισης συμμετέχοντας σε τηλεοπτικά spots για γνωστές εταιρείες και προϊόντα, όπως Jacobs, Pantene, Cosmote, Life, Creta Farms, Microsoft κτλ., ενώ είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της διεθνούς τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Αττικής.
Η Χριστίνα μιλώντας στο LamiaReport δηλώνει πως παρότι προτεραιότητά της αποτελεί η επαγγελματική/ επιστημονική της σταδιοδρομία, της αρέσει πολύ ο χώρος της διαφήμισης και απολαμβάνει τη συμμετοχή της σε ευρηματικά spots, χωρίς να αποκλείει την επαγγελματική ενασχόλησή της στο μέλλον με το χώρο του marketing.
Είναι περιττό να πούμε βέβαια ότι τα social media έχουν πάρει φωτιά για την πανέμορφη Χριστίνα


Πηγή: lamiareport