Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Πως είναι η ιδανική ερωμένη σύμφωνα με τους άντρες;


Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες όταν άκουσες ότι ο Ben Affleck και η Jennifer Garner χωρίζουν λόγω απιστίας;



Αν αναρωτήθηκες πως γίνεται κάποιος να θέλει να απιστήσει όταν έχει δίπλα του μια τόσο όμορφη γυναίκα όσο η Garner, τότε κι εσύ- όπως κι εμείς- μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται μέσα στο μυαλό των αντρών.
Τι είναι αυτό που έχουν οι ‘άλλες γυναίκες’ που τις κάνουν τόσο γοητευτικές στα μάτια των αντρών; Μήπως απλά είναι διαφορετικές από τις γυναίκες τους;


Μια υπηρεσία διαδικτυακών γνωριμιών θέλησε να απαντήσει σε αυτή την απορία και συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία που ψάχνουν σε μια γυναίκα, οι άντρες που θέλουν να απατήσουν την γυναίκα τους.
Χρησιμοποιώντας πληροφορίες από 468,000 άντρες που έψαχναν για ερωμένη online, οι υπεύθυνοι της έρευνας κατέληξαν στα εξής:
Η ιδανική ερωμένη:

Είναι 25-31 ετών
Είναι ξανθιά (σύμφωνα με το 61% των αντρικών προτιμήσεων)
Έχει πράσινα μάτια ( 47%)
Έχει fit σιλουέτα
Έχει μεγάλο στήθος

Όσον αφορά στον χαρακτήρα της ερωμένης, οι άντρες προτιμούν γυναίκες που είναιανοιχτόμυαλες, δραστήριες, αισθησιακές και… λάτρεις της yoga! Θέλουν η ερωμένη τους να είναι ελεύθερη αλλά και να έχει τελειώσει πανεπιστήμιο!
Σύμφωνα με τους επικεφαλής της έρευνας, η τέλεια ερωμένη είναι ουσιαστικά «μια γυναίκα που είναι ώριμη για να καταλάβει ότι πρόκειται για μια παράνομη σχέση αλλά νέα αρκετά για να τους κάνει να αισθάνονται ανανέωση».




Πηγήtreloi.eu